18 / 04 / 2024

Sakarya Erenler'deki dönüşümde 2. etap ihalesi 3 Kasım'da!

 Sakarya Erenler'deki dönüşümde 2. etap ihalesi 3 Kasım'da!

Erenler Belediyesi, Türkiye’ye örnek teşkil eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap çalışmalarını tamamladı. Hak sahiplerine tapuları tek tek teslim edilirken; 2. Etap için de ihale tarihi belli oldu.



Erenler Belediyesi, Kentsel Dönüşümün 2. Etabı için ihaleye çıkıyor.


Erenler Belediyesi, Türkiye’ye örnek teşkil eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap çalışmalarını tamamladı. Hak sahiplerine tapuları tek tek teslim edilirken; 2. Etap için de ihale tarihi belli oldu. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 1071 konutun yer alacağı 2. Etap için 3 Kasım Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını duyurdu.


İlk Etap Tamam

Cavit Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda; ilçede devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgiler verdi. Öztürk, 10 şiddetindeki depreme dayanacak şekilde inşa edilen 1. Etap konutlarının tamamlandığını ve hak sahiplerine tapularının teslim edilmeye başlandığını söyledi.


2. Etap Müjdesi

Türkiye genelinde örnek bir projeye imza attıklarını belirten Öztürk, dönüşümde sıranın ikinci etaba geldiğini açıkladı. Başkan Öztürk, “İkinci etap için 3 Kasım Çarşamba günü ihaleye çıkıyoruz. Diğer etapların da proje ihalesini yaptık. Onlarla ilgili en geç bir ay içerisinde son incelemelerden sonra ihale çalışmasına başlayacağız” dedi.


‘Sadece Konut Değil’

Başkan Öztürk, İçerisinde Roman Konutlarının da yer alacağı 2. Etap’tan ‘En büyük projem’ diyerek bahsetti. İhale süreci sonrasında 184 dönümlük bir alanda 1071 konut inşa edileceği bilgisini veren Cavit Öztürk, “Kentsel dönüşüm alanımızda sadece konut ve işletmeler yok. Sosyal ve kültürel alanlarda inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön