25 / 04 / 2024

Sakarya Erenler'e 'Ada' projesi!

Sakarya Erenler'e 'Ada' projesi!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Minyatür Ada Projesi bu hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Herkesin çok konuşacağı bir proje olacak" dedi.



Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla çehresi değişen ilçede Minyatür Ada Projesi'ni hayata geçiriyor. 2023 yılına kadar Erenleri Sakarya'nın en modern ilçelerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Öztürk, "Minyatür Ada Projesi bu hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Herkesin çok konuşacağı bir proje olacak" dedi. 

Gazetecilere iftar 

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakaryapark Nehir Sefası tesislerinde gazeteciler için iftar verdi. Öztürk, ulusal ve yerel basın temsilcilerinin yer aldığı iftarda ilçede hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgiler verdi. 

Kentsel Dönüşüm 

İlçedeki önemli projeleri arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisi ve Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatının bittiğini belirten Öztürk, Hacıoğlu Mahallesindeki dönüşüm çalışmalarına da yakın bir zamanda başlayacaklarını açıkladı. Öztürk'ün açıkladığı projeler arasında en dikkat çekeni ise Minyatür Ada Projesi oldu. 

Parklı Bir Proje 

Projeden büyük bir heyecanla bahseden Başkan Öztürk, "Erenler'i 2023 hedefleri kapsamında modern bir ilçeye dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Minyatür Ada Projesi bu hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Ada projesi farklı ve herkesin çok konuşacağı bir proje olacak. Bittiğinde Erenler, yepyeni ve modern bir tesise kavuşmuş olacak" dedi. 


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön