26 / 04 / 2024

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Soğuk, hastanenin son durumu hakkında açıklama yaptı.



Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk yeni yapılan hastane bölgesinde incelemelerde bulundu. Soğuk, çalışmalarda gelinen son noktayı değerlendirdi.

Ada Yorum Gazetesi'nde yer alan habere göre, yetkililerden bilgi alan Başkan Soğuk, şu açıklamalarda bulundu: “Hastanemizin inşası devam ediyor. Çalışmalar önemli bir noktaya geldi. İnşallah 2019 yılı içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.”

Kaba inşaatının tamamlanan Ferizli Devlet Hastanesi'nde ince işçiliğe devam ediliyor. Hastanenin 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor. Hastane, Ferizli’nin sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak. İçerisinde genel cerrahi, kadın doğum, çocuk hastalıkları, dâhiliye, kulak burun boğaz, ameliyat hane olmak üzere geniş çaplı modern bir hastane olacak.

Hastanede gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulunan Soğuk, “Kendi kendine yeten ilçe olma hedefimizdeki projelerden biride hastaneydi. Elhamdülillah çalışmalar önemli bir noktaya geldi. Hedeflediğimiz ilçe olma yolunda önemli bir adım daha atıyoruz. Halkımızın onayıyla belirlediğimiz hastanemizin yeri konum ve ulaşım bakımından da çok uygun. Çok arzuladığımız ve ilçemize kazandırmak istediğimiz hastanemizi en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.


Geri Dön