19 / 04 / 2024

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri'nde sona doğru!

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri'nde sona doğru!

Kocaali Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesisler hızla tamamlanıyor. Binamızda sona yaklaştık.” dedi. 




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de inşa çalışmalarının sürdüğü sosyal tesislerin inşaatını yerinde inceledi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar ile daire başkanlarının da eşlik ettiği ziyarette Başkan Zeki Toçoğlu, görevlilerden projeyle bilgiler aldı. Projenin hızla tamamlandığını belirten Başkan Toçoğlu, yeni sezonda tesisin hizmette olacağını müjdeledi.

Sona gelindi


Projenin Kocaali’nin sosyal dokusuna büyük bir kazanım olacağını kaydederek konuşmasına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, projenin detayları hakkında bilgi verdi. Toçoğlu, “Kocaali Caferiye Mahallesi’nde 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesisler hızla tamamlanıyor. Binamızda sona yaklaştık. Peyzaj çalışmalarımız ise yüzde 70 seviyelerinde.  Çocuk oyun grupları ve havuzları ile su oyun parkımızın da montajı tamamlandı. İnşallah yaz aylarında sadece ilçemize değil, tüm bölgeye hizmet sunacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Turizmde gelişim yaşanacak


Başkan Zeki Toçoğlu, “Projemizi yaz sezonunda vatandaşlarımızın kullanımına sunacağımızı ifade etmiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kuzey bölgemizin en uç noktası olan Kocaali, doğal güzellikleri ile harika bir güzelliğe sahip. Yeşilin ve mavinin buluştuğu Kocaali’ye inşallah bizde bu sosyal tesisi hediye edeceğiz. Kocaali Sosyal Tesisleri ile ilçemizin turizm göstergelerini daha üst noktalara taşıyacağız.” dedi.

 

Toçoğlu’na hizmet teşekkürü


Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise şu açıklamaları yaptı: “Kocaali Belediyesi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Bu proje sadece ilçemize değil, tüm bölgeye hitap edecek. İlçemiz için çok önemli bir yatırım. Bu tesisle birlikte turizm göstergelerimiz yükselecek. Sadece yaz döneminde değil, her zaman hemşerilerimize hizmet sunacak. Halkımıza hayırlı olsun” 

 

 


Geri Dön