18 / 04 / 2024

Sakarya Sahil Şeridi Rekreasyon Projesi hayata geçiriliyor!

Sakarya Sahil Şeridi Rekreasyon Projesi hayata geçiriliyor!

Şehrin kuzey bölgesinde başlatılan asfalt ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin turizm potansiyelini daha da arttıracak Sahil Şeridi Rekreasyon Projesi’ne de start vereceğiz" dedi




Şehrin kuzey bölgesinde başlatılan asfalt ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin turizm potansiyelini daha da arttıracak Sahil Şeridi Rekreasyon Projesi’ne de start vereceğiz. Milletimizden aldığımız gücü yine milletimize hizmet etmek için harcıyoruz. Alt ve üst yapısıyla yeni bir Kocaali inşa ediyoruz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Fatih Turan ile Kocaali’de başlatılan çalışmaları inceledi. İlk olarak Caferiye, Melen ve Bezirgan Mahalleleri’nde devam eden asfalt çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz yıldan itibaren köy ve grup yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya başlamıştık. Şimdi de Kocaali’de yaklaşık 7 bin metrelik güzergahı asfaltlıyoruz. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.



Büyükşehir Kocaali’de

Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen, Kocaali’de başlatılan çalışmaların hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, “Yeni Büyükşehir Kanunu yürürlüğe girdi. Tüm ilçelerimizin altyapı, ulaşım, su, itfaiye ve mezarlık hizmetlerini Büyükşehir Belediyesi karşılayacak.  Böylece projeler daha kapsamlı ve daha hızlı hayata geçirilecek. Seçimlerde tüm ilçelerimize Büyükşehir’in güçlü hizmet eli ulaşacak demiştik. Hamdolsun Kocaali’de çalışmalarımıza başladık” şeklinde konuştu.


Alt ve üst yapı, sahil düzenlemeleri

Kocaali sahilinde de incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda altyapı çalışmalarını başlattık. Yaklaşık 42 Milyon TL’lik yatırımla Kocaali’yi sağlam altyapıyla buluşturacağız. Atık suların toplanacağı Artıma Tesisi inşa edeceğiz. İlçemizin turizm potansiyelini daha da arttıracak Sahil Şeridi Rekreasyon Projesi’ne de start vereceğiz. Milletimizden aldığımız gücü yine milletimize hizmet etmek için harcıyoruz. Alt ve üst yapısıyla yeni bir Kocaali inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön