25 / 04 / 2024

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları'nın inşaatı başladı!

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları'nın inşaatı başladı!

Serdivan sırtlarında,Sapanca Gölü manzarasına hakim, Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serdivan Gölbaşı Konakları inşaata başladı… Projede 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarası bulunuyor.



Serpan  sırtlarında, Sapanca Gölü  manzarasına  hakim,  Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serpan Gölbaşı Konakları inşaata başladı…  


Sn. Mustafa Kösemusul ve Sn. Recep Aşoğlu liderliğinde kurulan Perka Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor  olan  Serpan Gölbaşı Konakları, hayallerdeki ideal  ev hayatını tüm detaylarıyla gerçeğe dönüştürüyor. Mükemmel konum ve muhteşem Sapanca Gölü manzarası ile ideal ve eşsiz yeni bir hayat anlayışı kurgulanıyor. 


2+1,3+1 ve 4+1’lerden oluşan toplam 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarasına sahip Serpan Gölbaşı Konakları’nda daire büyüklükleri ve oda sayıları kişiye özel planlanıyor. Sapanca Gölü manzarasını evinizin içinde hissedebileceğiniz ferah salonlar ve  kişiye özel müstakil bahçe kullanımı olan daireler ile Serpan Gölbaşı Konakları Sakarya’nın dokusuna hayat veriyor.


Her beğeniye ve ihtiyaca uygun farklı plan tipleriyle dikkat çeken yüksek standartlı projede , 29,500 m2 alan üzerinde  açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu,basketbol sahası, sauna , fitness, çocuk oyun parkı, café-restaurant, yürüme alanları bulunuyor. 


Malzeme alternatifleriyle kişiye özel dizayn edilecek, müstakil bahçe kullanımlarıyla doğanın içinde bir yaşam sunan villa konforunda daireler, özlenen ve samimi duygularla yaşatılan komşuluk ilişkilerini her m2’sinde hissettiriyor.


Serpan AVM’ye 6,5 km., Sapanca Gölü’ne 800 mt., Sakarya Üniversitesi’ne 500 mt., D-100 Adapazarı-İzmit yoluna 300 mt . mesafede bulunan Serpan Gölbaşı Konakları şehrin merkezinde olduğunuzu fazlasıyla hissettiriyor. 


Satış Ofisi Tel: 0 555 979 52 57- 0 264 275 05 08-09


http://golbasikonaklari.com/


Geri Dön