29 / 03 / 2024

Sakarya'da yangın çıktı!

Sakarya'da yangın çıktı!

Akyazı ilçesinde samanlık ve ahırda çıkan yangını ekipler, üç saatlik çalışmayla yangını bitişikteki cami ve iki katlı eve sıçramadan söndürdü, samanlık ve ahır kullanılamaz hale geldi.




Akyazı ilçesinde samanlık ve ahırda çıkan yangın, bitişikteki cami ve eve sıçramadan söndürüldü.


Küçücek Mahallesi İstiklal Caddesi'nde Hüseyin Sevilcan'a ait samanlık ve ahırda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir ve Akyazı Belediyesi itfaiye ekipleri, hızla yayılan alevlere müdahale etti.


Ekipler, üç saatlik çalışmayla yangını bitişikteki cami ve iki katlı eve sıçramadan söndürdü, samanlık ve ahır kullanılamaz hale geldi.


Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine ayran ve su ikram edildi. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, ahırı ve samanlığı yanan Sevilcan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.


Sevilcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, alevlerin büyümesi üzerine itfaiyeyi aradığını belirterek, "İtfaiye ekipleri geç gelseydi ahırdaki 15 büyükbaş hayvanım telef olacaktı. Komşularımın yardımıyla hayvanları ahırdan çıkarttık. Ahırın yanması önemli değil, herhangi bir can kaybı olmamasına seviniyorum" diye konuştu.


AA


Geri Dön