19 / 04 / 2024

Saklı Koru Konakları nerede?

Saklı Koru Konakları nerede?

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Saklı Koru Konakları

Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...



Yatırımlarına son sürat devam eden Sinpaş GYO, yeni projesi için start verdi. Sinpaş'ın merakla beklenen yeni projesi  Saklı Koru Konakları ismiyle yükselecek.

Ön talep sürecinin başladığı Sinpaş  Saklı Koru Konakları  projesi İstanbul Küçükçekmece Atakent'te yer alacak. Merakla beklenen projede ağırlıklı şekilde 3+1 ve 4+1 konutlar yer alacak.

Saklı Koru Konakları nerede?
Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtından önce projeyle ilgili bazı detaylara değinelim.

Sinpaş Saklı Koru Konakları projesinin 36 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje geniş ailelere uygun olarak tasarlandı.

Saklı Koru Konakları nerede?

5 yeni proje geliyor

Boulevard markasıyla 5 yeni proje hayata geçirecek olan Sinpaş GYO, projeler için ön talep sürecini geçtiğimiz günlerde başlattı. 

Hayata geçirilecek olan projeler Boulevard Finans Şehir, Boulevard Sefaköy, Boulevard Çankaya isimleriyle yükselecek. Ön satış döneminin başladığı Boulevard Çankaya projesi Ankara'da, ön talep döneminin başladığı Boulevard Finans Şehir, Boulevard Sefaköy ise İstanbul'da inşa edilecek.

Saklı Koru Konakları nerede?
Saklı Koru Konakları nerede sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Atakent yanıtını verebiliriz.

Web: http://sinpassaklikorukonaklari.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön