25 / 04 / 2024

Saklı Vadi Konakları'nda 60 ay 0 faiz fırsatı!

Saklı Vadi Konakları'nda 60 ay 0 faiz fırsatı!

Firma: Burçlar Yapı

Proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları

Burçlar Yapı imzası ile Çekmeköy’de hayata geçirilen Saklı Vadi Konakları'nda 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları ise 295 bin TL'den başlıyor..



Saklı Vadi Konakları, Burçlar Yapı imzası ile  İstanbul’un ormanları ile ünlü gözde semti Çekmeköy’de hayata geçiriliyor.

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile basına tanıtılan Saklı Vadi Konakları, toplam 3 bin 243 metrekare alanda 2 bloktan meydana geliyor. 

86 daire ve 8 mağazanın yer aldığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1  daire seçenekleri sunuluyor. Projede farklı büyüklükte, yüksek kaliteli iç dekorasyonu ile toplam da 7 farklı daire tipi yer alıyor. 

Saklı Vadi Konakları, bir taraftan şehrin merkezinde bir taraftan da Çekmeköy Ormanlarına 5 dakika mesafesiyle, çok özel bir konumda yükseliyor. 

Saklı Vadi Konakları'nda fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Projede aylık 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Lokasyonuyla olduğu kadar mimari çözümleriyle de ayrıcalıklı olan Saklı Vadi Konakları'nda teraslı 1+1’ler, çift balkon avantajlı 2+1 tipleri yer alıyor. 

Çocuk oyun parkları, süs havuzları, dinlenme locaları, fitness, hamam, sauna ve kapalı havuzu, otoparkı gibi ortak kullanım alanlarına sahip projede 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti de sunuluyor.

Saklı Vadi Konakları nda 60 ay 0 faiz fırsatı!

 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları iletişim: 
Web: http://cekmekoysaklivadi.com/
Tel: 0216 325 00 95  
 


projeye sor



Geri Dön