25 / 04 / 2024

Saklıhan Konakları 'ndaki 34 mağaza satışa çıktı!

Saklıhan Konakları 'ndaki 34 mağaza satışa çıktı!

Beylikdüzü 'nde inşaatı devam eden Saklıhan Konakları 'ndaki toplam 34 mağaza satışa çıktı. Projede yer verilen ticari birimler, 288 konutunun günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenecek



Beylikdüzü 'nde inşaatı devam eden Saklıhan Konakları 'ndaki toplam 34 mağaza satışa çıktı. Projede yer verilen ticari birimler, 288 konutunun günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenecek.  
Projede yer alan iş yeri amaçlı 34 mağazanın 170 metrekare ile 270 metrekare arası değişen kullanım alanlarına sahip olduğunu kaydeden Saklıhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günerhan,   mağazaların metrekare fiyatlarını ise 6 bin TL olarak belirlediklerini söyledi. Günerhan, ayrıca projede bin bin metrekarelik ana mağaza alanı bulunduğunu da belirtti.

Teslim Aralık 2012'de
Saklıhan Konakları'nda yer alan konutlar hakkında konuşan Günerhan, dört blokta yer alan 288 konutun kullanım alanlarının 140 metrekare ile 310 metrekare arasında değiştiğini belirterek,   lobi bölümündeki iddialarına dikkat çekti. Günerhan, her bir bloğun girişinde 400 metrekarelik bir lobi olduğunu kaydetti.
Öte yandan, toplam 18 bin 600 metrekare arsa üzerine gerçekleştirilen projenin 12 bin metrekaresinin yeşil alan ve peyzaja ayrıldığına dikkat çeken Günerhan, Saklıhan'ın okul, hastane ve alışveriş merkezlerine yakın bir şekilde konumlandırıldığını vurguladı. Günerhan, “Aralık 2012 'de teslim edilecek olan Saklıhan Konakları 'nda dairelerin metrekare fiyatları, 2 bin 300 TL 'den başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenler, yarısı peşin, kalanı 36 ay vade seçeneğinden de faydalanabiliyor ” diye konuştu.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön