26 / 04 / 2024

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri!

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri!

Firma: Berda İnşaat

Proje: Envarev

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri Berda İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.Farklı metrekarelerde daire seçenekleri bulununan projede daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 salon olarak dizayn edildi.



Envarev Sancaktepe Evleri 11 bin 300 metrekare arsa üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor.Metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlayan proje 213 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor.


Samandıra  Envarev  Sancaktepe Evleri ortak yaşam alanları arasında Otopark katından asansörle dairelere çıkış ve misafirler için ayrılmış otopark alanları,çocuk oyun parkı, basketbol-voleybol sahası ve yürüyüş parkuru,açık-kapalı yüzme havuzu süs havuzu, fitness salonu, sauna,hamam ve her daireye kapalı otopark bulunuyor. 


Envarev Sancaktepe Evleri yüzde 75'lik alan yeşil alana ayrıldı. Projenin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Envarev Sancaktepe Evleri'nde daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 salon olarak dizayn edildi. Projede daire alanları 80 metrekareden başlıyor ve 161 metrekareye kadar çıkıyor. 


Envarev Sancaktepe Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Rings AVM 1 km, Çevre Yoluna 1 km, metroya yakın mesafede yer alıyor.Proje  Berda İnşaat  imzası taşıyor.


Envarev Sancaktepe Evleri satış ofisi

Adres: Osmangazi Mah. Hilal Cad. No:8 Samandıra/Sancaktepe/İstanbul 

telefon:(0216) 561 0212

web: www.envarev.com




projeye sor



Geri Dön