25 / 04 / 2024

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda son durum!

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ tarafından inşa edilen Samunsporun yeni stadıyla ilgili açıklamalarda bulundu.



Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Samunsporun yeni stadıyla ilgili önemli bilgiler verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik Samsunspor'un yeni 19 Mayıs Stadı sona doğru yaklaşıyor. Bakan Akif Çağatay Kılıç'm katkılarıyla Türkiye'nin sayılı statlarından biri olacak olan yeni Samsunspor Stadı'm inceleyen Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, haftanın önemli bir bölümünü burada geçiriyor. Bakan Kılıç'm talimatı doğrultusunda stadın her aşamasını adım adım kontrol ederek tüm detayları gözden geçirerek eksik bir nokta bırakmamak için mücadele veren Dursun Türk, "Samsunspor burada büyük zaferler kazanacaktır" dedi.


TÜRKTEN YAKIN TAKİP 

Türkiye'nin bir çok yerine yeni statlar yapıldığını hatırlatan Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Samsun stadıyla yakından ilgileniyor. Her aşamasını yakından takip ediyor. Ben de bu anlamda haftanın büyük bir bölümünü burada geçiriyorum. Stadımız bitme aşamasında. Türkiye'nin en modern komplekslerinden biri konumunda. Tribünleri, locaları, zemini ile örnek stadyumlardan biri durumunda. Samsunspor'un önümüzdeki sezon burada büyük zaferler kazanarak ait olduğu Süper Lige çıkacağına inanıyorum" diye konuştu. 



Hedef Halk


Geri Dön