19 / 04 / 2024

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.



 

 

Kentteki çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu.

Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasıyla ilgili gelişmeleri bölgedeki esnafla paylaşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sanayi sitesinin taşınacağı Toybelen mevkiinde 800 dönümlük alanda altyapısı, ticari ve sosyal alanları, camisi ile eksiksiz bir projenin hazırlandığını dile getirdi.

2022'NİN SONU TAMAM

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gülsan sanayi esnafının 2022'nin sonunda kendi dükkanlarında olacağını belirten Başkan Demir, "2022 yılının sonunda mülkiyet sahipleri de kiracı olanlar da yeni yerde hak sahibi olacak. Ödeme kolaylığı sağlanarak ihtiyacına göre tüm esnafımız talep ettiği kadar dükkan alabilecek. Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Şunu açık söylüyorum orada gerçekten çok rahat edeceksiniz. Ne otopark sorunu olacak ne yağmur çamur problemi. Türkiye'nin en iyi sanayi sitelerinden birini Samsun'umuza kazandıracağız. İhalesi yapıldığı zaman da yine sizler ile bir araya gelip istişare edeceğiz. Gülsan Sanayi Sitesi taşındıktan sonra da bu alanı Samsun'umuza rekreasyon alanı olarak kazandıracağız. Bu proje ile yıllardır süre gelen soruna inşallah neşter vurmuş olacağız. Bir yılda bu aşamaya getirdik, nihayete de erdireceğiz" diye konuştu.


Geri Dön