19 / 04 / 2024

Samsun İlkadım gençlik merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor!

Samsun İlkadım gençlik merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesinde yapımı devam eden Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinde çalışan işçilerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Dev gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım.



Bitiremezler, yapamazlar dedikleri ne varsa hükümetimiz ile birlikte hepsini tek tek yaptık, hayata geçirdik' dedi.



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İlkadım ilçesinde yapılan Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi inşaatında çalışan işçilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Günün erken saatlerinde işçilerle buluşan Başkan Tok, ilk olarak gençlik merkezi inşaatını inceledi.

Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin İlkadım'ın çehresinin değiştireceğini belirten Başkan Tok, yapım süresi içerisinde tamamlanması için gece-gündüz demeden canla başla çalışan işçilere teşekkür etti.

DEV TESİSTE ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

İnşaatta görev yapan işçilerin muhteşem bir esere imza atacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yeni bir haftanın ilk gününde ilk saatlerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemize yapılan Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi inşaatında çalışan emekçi kardeşlerimiz ile bir aradayız. Sabahın ilk saatlerinde burada olmaktan mutluluk ve onur duydum. Çünkü alnının teri ile parasını kazanan emektar insanlar her zaman bizleri mutlu eder. Bu tesislerin, eserlerin yapımını sağlayan değerli işçi kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. İşçilerimizin güzel bir eserde emekleri olacak. İşçilerimiz ileride çocuklarına torunlarına bu harika eseri görünce nasıl yapıldığını kendi elleri ile yaptıklarını anlatacak. Bizler vatandaşlarımız ile birlikte yapılan hizmeti önemsiyoruz. Halkımızın ayağına giderek onlarla hasbıhal ederek çalışma gerçekleştirmeyi önemsiyoruz. Dolayısıyla bu tesis bizler için çok büyük bir öneme sahip" dedi.

TOK, BAKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin İlkadım'a kazandıran Gençlik ve Spor Bakanı'na teşekkür eden Başkan Tok, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemize yapılan Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi için Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ediyorum. Merkezin yapıldığı bu alan İlkadım Belediyemize ait Fen İşleri Müdürlüğümüzün şantiyesiydi. Bakanlığımız ile görüştük istişareler gerçekleştirdik ve bu alanı teslim ettik. Bakanlığımızda Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi projesini burada hayata kazandırdı. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç da bu tesisleri önemsiyor. Bu vesileyle Bakanımıza şükranlarımı ifade ediyorum” diye konuştu.

 

"3. KÖPRÜYE KARŞI ÇIKANLAR ŞİMDİ SUSUYOR!"

Birkaç gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla son tabliyesi dökülerek iki yakayı birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün hayırlı olmasını dileyen Başkan Erdoğan Tok, “Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne karşı çıkanlar, ‘o köprüyü bitiremezsiniz' diyenler şimdi ağızlarını açamıyor. Adeta sus pus oldular. Allah'ın izni ile 'bismillah' deyip başladığımız her işi hep birlikte el birliği ile bitiriyoruz. Yeter ki, huzur ortamı bozulmasın birlik beraberliğimiz daim olsun. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir iş kalmaz” şeklinde konuştu.


Samsun Haber



Geri Dön