19 / 04 / 2024

Samsun İlkadım'daki dönüşümde son aşamaya gelindi!

Samsun İlkadım'daki dönüşümde son aşamaya gelindi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Şehircilik Şurası sonrasında yaptığı açıklamada, İlkadım ilçesinin kentsel dönüşüm ile hayat bulacağını bu konuda çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti.



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da konuşma yaptığı Şehircilik Şurası sonrasında yaptığı açıklamada, İlkadım ilçesinin kentsel dönüşüm ile hayat bulacağını bu konuda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan tok, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 'Şehircilikte Yeni Vizyon' temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 'Şehircilik Şurası'na katıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da birer konuşma yaptığı şurada şehirlerdeki yeni vizyonlar ve atılacak adımlar dile getirildi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, oturum sonrası yaptığı açıklamada, “Ak Partili Belediyecilik anlayışını seçildiğimiz ilk günden beri tam manasıyla uygulamaktayız. Kentsel dönüşüm ülkemizin olduğu gibi ilçemizin de en önemli konularından biridir. Merkez ilçe olmamız nedeniyle ilk yerleşimlerin olduğu mahallelerimizde bu konuyla ilgili yaşanan sıkıntıları çözmek için büyük gayret sarf etmekteyiz. Yaptığımız planlamalarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı çizgide ilerlediğimizi bu toplantı da tekrar görmek beni çok sevindirdi” diye konuştu.


KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

İlkadım'ın en önemli sorunu haline gelen kentsel dönüşüm konusunda verilen sözleri unutmadığını ve yerine getirileceğini belirten Başkan Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm İlkadım'a hayat vereceğini dile getirerek, "Bu konudaki her türlü adımı atıyoruz ve atmaya da devam ediyoruz. Sorunun çözümü ve bir an önce Kentsel dönüşümü başlatmak için de üzerimize düşenleri yerine getiriyoruz" ifadelerini kullandı.


Samsun Haber


Geri Dön