25 / 04 / 2024

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığı'nın yanlış imar uygulamaları belgelendi!

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığı'nın yanlış imar uygulamaları belgelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın neredeyse kadrolu Başkan Vekili Turan Çakır'ın Kurupelit Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşa yaptığı İmar uygulamalarındaki bir çok yanlış uygulamasının belgelerini açıkladı.



Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın neredeyse kadrolu Başkan Vekili Turan Çakır'ın Kurupelit Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşa yaptığı İmar uygulamalarındaki bir çok yanlış uygulamasının Mahkemeden döndüğünün belgelerini açıkladı. 


VATANDAŞIN KIYMETLİ YERİNİ BAŞKA YERE TAŞIMIŞ 


Turan Çakır'm Kurupelit Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kıymetli arazileri başka yerlere taşıyıp vatandaşı mağdur ettiği, vatandaşın soluğu Mahkemelerde aldığı elimize gelen belgelerden anlaşılmış olup onlarca belki yüzlerce vatandaşın bu şekilde mağdur olduğu da böylece ortaya çıkmıştır. 


KAMU YARARI YOK 


İmar uygıılamalarında vatandaşın değerli arsalarını değersiz bölgelere kamu yararı gerekçe gösterilerek kaydırılmasına Mahkemeden tokat gibi cevap gelmiş ve Bilirkişilerin de Raporu sonucu İmar Planlarının büyük bir kısmı iptal edilmiştir.


YUSUF ZIYA YILMAZ BUNLARI GÖRMÜYOR MU? 


Turan Çakır'ı sürekli Başkan Vekili olarak görevlendiren ve her ziyaretinde yanından arırmayaıı Yusuf Ziya Yılmaz'm bu yaymlanmızı görmesine rağmen hâlâ daha yakınında tutması akıllara acaba onun da bu olaylardan haberi olduğu sorusunu getirmekte. Turan Çakır ile ilgili elimizdeki belgeleri yayınlamaya devam edeceğiz.




Haberde Denge


Geri Dön