26 / 04 / 2024

Samsung severlere müjde! İşte Neo QLED 8K fiyatı ve özellikleri

Samsung severlere müjde! İşte Neo QLED 8K fiyatı ve özellikleri

Samsung, Perşembe günü Hindistan'da bir dizi Neo QLED 8K ve 4K TV'yi piyasaya sürdü. Akıllı televizyonların ekran boyutları 50 ile 98 inç arasında değişiyor. Üstün bir oyun deneyimi sunduklarını ve film izlemeyi geliştirdiklerini iddia ediyorlar. İşte Türkiye'de satışta olan 8K TV'nin fiyatı



Samsung 2023 Neo QLED 8K, Samsung 2023 Neo QLED 4K özellikleri

Neo QLED 8K ve 4K televizyon modellerinin Infinity Screen ve Infinity One Design öğeleriyle entegre sürükleyici bir izleme deneyimi sunduğu söyleniyor. Kuantum Matris Teknolojisi ve Nöral Kuantum İşlemci, izleyicilere gerçeğe yakın zengin renkler ve resimler sağlama iddiasındadır. 

Gelişmiş ses deneyimi için Samsung Neo QLED 8K ve 4K TV'ler, dengeli bir ses oluşturmak için birlikte çalıştıkları söylenen Q Symphony 3.0, kablosuz Dolby Atmos, Object Tracking Sound Pro ve Adaptive Sound Pro ile donatılmıştır. 

Samsung severlere müjde! İşte Neo QLED 8K fiyatı ve özellikleri

Samsung ayrıca bu akıllı televizyonların daha iyi bağlantı özelliklerine sahip olduğunu iddia ediyor. TV'lerdeki Calm Onboarding özelliği, çevresindeki diğer akıllı cihazlara kolayca bağlanmak için IoT özellikli sensörler kullanır.

Oyun meraklılarına, tümü oyun deneyimini artırmaya yardımcı olduğunu iddia eden Virtual Aim Point, Super Ultrawide GameView, Game Bar ve Mini Map Zoom özelliğinin yanı sıra Motion Xcelerator Turbo Pro ve Game Motion Plus sunuluyor.

SAMSUNG NEO QLED 8K TV 25 MAYIS 2023 FİYAT LİSTESİ

Samsung 65QN900A 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 8K Ultra HD Smart Neo QLED TV Satış Fiyatı: 71.343,02 TL

Kaynak: shop.samsung.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 25 Mayıs 2023 tarihinde saat 23:24'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.17 Türk Lirası, euro 22.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1393 Türk Lirası değerinde.

Elektrikli araç alanlar dikkat! Bu faktörleri mutlaka bilmelisiniz

Etkileyici tasarımı ile Xiaomi Civi 3 piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri

 


Geri Dön