26 / 04 / 2024

Samsung Neo QLED 8K televizyon modelleri ve 3 Aralık 2022 fiyat listesi

Samsung Neo QLED 8K televizyon modelleri ve 3 Aralık 2022 fiyat listesi

Samsung Neo QLED 8K televizyonların fiyatları Aralık ayında ne kadar oldu? Samsung 8K TV'ler kaç TL? İşte Samsung 8K TV, 3 Aralık fiyat listesi...



Teknoloji günden güne gelişmeye devam ederken elektronik cihazlarda kullanıcıları şaşırtmayı sürdürüyor. Neo QLED 8K teknolojisi sayesinde artık televizyonlar hayal dahi edilemeyecek detayları gün yüzüne çıkarıyor. Peki Neo QLED 8K televizyonların özellikleri neler? İşte detaylar...

Neo QLED 8K’nın güçlü evriminin kaynağı özel Quantum Mini LED’ler hassas bir şekilde kontrol eden arka ışık karartma teknolojisi olarak ön plana çıkıyor. Normal Quantum Matrix Teknolojisine kıyasla 1,5 kat daha fazla aydınlatma alanıyla hem en karanlık siyahlarda hem de en saf beyazlarda hayal edilemeyecek ayrıntıları ortaya çıkarıyor.

Neo QLED'in gelişmiş çoklu akıllı işlemcisi en iyi 8K izleme deneyimini yaratıyor. Görsel verileri analiz etmek için tek bir nöral ağ yerine 20 nöral ağdan gelen verileri kullanan Nöral Quantum İşlemci 8K, 8K içeriğindeki her görsel ayrıntıyı geliştiriyor.

Quantum İşlemci 8K’nın güçlü zekası farklı türdeki kaynakları ve görüntüleri yapay zeka öğrenme yöntemiyle 8K’ya yükseltiyor. AI Görüntü Yükseltme mükemmel dokular ve gerçekçi kenarlar oluştururken parazitleri piksel piksel azaltıyor ve bu sayede görülen tek şey mükemmel gerçeklik oluyor.

Neredeyse görünmez bir çerçeveyle izleme deneyimi sunan 8K TV'lerde, siyah kenarlar neredeyse tamamen küçültülmüştür ve Ultra ince kasa, daha sürükleyici bir izleme deneyimi için dikkat dağıtıcı tüm unsurları ortadan kaldırır.


Peki Samsung Neo QLED 8K TV'ler ne kadar? İşte Samsung Neo QLED 8K TV'lerin güncel fiyat listesi...


Geri Dön