23 / 04 / 2024

Samsun'un her mahallesi için dönüşüm projesi!

Samsun'un her mahallesi için dönüşüm projesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bölgede hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Şahin, kentsel dönüşüm projeleriyle ile ilgili çalışmaların nihayete erdirilmesi için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi. 

 

Samsun un her mahallesi için dönüşüm projesi!

 

Samsun Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların tek tek sorularını cevaplandıran Şahin, önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, "Halkımızın sorunlarını çözmek, onlara hizmet etmek, böylece gönüllerinde yer etmak için yola çıktım. Mahallelerdeki imar sorununun çözümü için her çalışmayı yapıyoruz. Ortak akılla birlikte kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerin sorunlarını çözüme kavuşturacağız" şeklinde konuştu. 

 

Samsun un her mahallesi için dönüşüm projesi!

 

Fatih Mahallesi'ndeki sorunlarla yakından ilgilendiklerini belirten Şahin, "Sorunları yerinde istişare yaparak çözüme kavuşturmak için bu akşam burada sizlerle bir araya geldik. Fatih Mahallesi dışında Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahallelerimizin hepsinin kentsel dönüşüm istediklerini biliyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Samsun ziyaretinde bu sorunları tek tek kendisine ilettik. İnşallah bu işi sonuçlandıracağız" dedi.
 


Geri Dön