28 / 03 / 2024

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alıyor! KPSS'den 70 puan almak yeterli...

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alıyor! KPSS'den 70 puan almak yeterli...

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alım ilanını Resmi Gazete'de yayınladı. Yayımlanan ilana göre 35 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Personel alım ilanına başvurular 6 Mart’ta sona erecek. İşte tüm detaylar...



Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 35 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık tarafından yayınlanan ilana göre, mühendislik alanları başta olmak üzere istatistik, mimarlık, şehir ve bölge planlama, hukuk, iktisat, işletme, kamu yönetimi, maliye ile uluslararası ilişkiler alanlarında sınavla alım yapılacak. 

Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler başvurularını 6 Mart’a kadar yapabilecekler. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başvuru yapacak olan vatandaşlarda en az 70 KPSS puan şartı arıyor. 

Haber7'nin haberine göre, ilana başvurular sadece Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu üzerinden yapılabilecek. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alıyor! KPSS den 70 puan almak yeterli...

PERSONEL ALIMI SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.

2) Üniversitelerin en az 4 (dört) yıllık eğitim veren, yukarıda belirtilen bölümlerden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

3) ÖSYM tarafından A Grubu Kadrolar için 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS), başvuru yapılacak bölümlerden yukarıda belirtilen ilgili KPSS puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almak.

4) 01 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak (01 Ocak 1987 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak).

Mazot gübre desteği için tarih belli oldu! Hesaplarınızı kontrol edin...

Başvuranlara 1.150 TL verilecek! Sizde alabilirsiniz...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön