26 / 04 / 2024

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.



31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı. Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sancaktepe Belediye Meclisi’nin ilk toplantısının ardından komisyon ve grup başkanları belirlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Yerel yönetimler, bütün ülkelerde kamu yönetiminin önemli ve vazgeçilmez unsurunu meydana getiren kamu tüzel kişileridir. Bir ülkedeki yerel yönetimlerin gücü ve etkinliği, söz konusu ülkedeki demokrasinin düzeyi ile de oldukça yakından ilişkilidir. Yerel yönetimler demokrasi açısından önemli olduğu kadar, yerel hizmetlerin yürütülmesinde verimliliği ve etkinliği sağlamada da vazgeçilmez kurumlar olarak kabul edilmektedir” dedi, Sancaktepe’nin menfaatine olacak ve toplumun her kesimine hizmetler yapacaklarını ifade eden Av.Şeyma Döğücü “Sancaktepe’yi daha yaşanılabilir, güvenli ve güzel bir ilçe haline getirmek için hep birlikte çalışacağız. Önümüzdeki beş yılı bu güzel duygularla hizmet ederek geçireceğiz. Rabbim utandırmasın” şeklinde konuştu.


Geri Dön