18 / 04 / 2024

Sancaktepe Belediyesi toplantı

Sancaktepe Belediyesi toplantı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe'de 2 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 27 Nisan'da! 

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 2 bin metrekarelik Özel Eğitim Tesis Alanı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Samandıra Askeri Havalimanı'nda son dakika gelişmesi! Millet bahçesi yapılacak!

İstanbul'daki Samandıra Askeri Havalimanı’nın 275 bin metrekare büyüklüğündeki bölümü Sancaktepe Belediyesi’ne tahsis edildi. Havalimanının geri kalan kısmında ne yapılacağı henüz belli olmadı...

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

Sancaktepe’de vatandaşlar tapularına kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalarla ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını teslim etti.

Sancaktepe Belediyesi'nin kaymakamlık binasını sattığı iddiası!

Sancaktepe Belediyesi'nin yeni yönetimi 50 milyon liralık borçlanma kararı aldı. Yönetim şuan kendi mülkiyetindeki eski belediye binasını bedeli karşılığında İçişleri Bakanlığına devretti.  

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Kahramanmaraş Kongre Binası yükseliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplantı ve kongre salonunun inşaatını tamamlıyor.

Sancaktepe Hilal Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediyesi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar kapsamında, Hilal Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu.

Sancaktepe Belediyesi toplantı Haberi

Sancaktepe Belediyesi toplantı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı. Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sancaktepe Belediye Meclisi’nin ilk toplantısının ardından komisyon ve grup başkanları belirlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Yerel yönetimler, bütün ülkelerde kamu yönetiminin önemli ve vazgeçilmez unsurunu meydana getiren kamu tüzel kişileridir. Bir ülkedeki yerel yönetimlerin gücü ve etkinliği, söz konusu ülkedeki demokrasinin düzeyi ile de oldukça yakından ilişkilidir. Yerel yönetimler demokrasi açısından önemli olduğu kadar, yerel hizmetlerin yürütülmesinde verimliliği ve etkinliği sağlamada da vazgeçilmez kurumlar olarak kabul edilmektedir” dedi, Sancaktepe’nin menfaatine olacak ve toplumun her kesimine hizmetler yapacaklarını ifade eden Av.Şeyma Döğücü “Sancaktepe’yi...