23 / 04 / 2024

Sancaktepe'de her mahalleye belediye kreşi!

Sancaktepe'de her mahalleye belediye kreşi!

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Döğücü, Sancaktepe’de sosyal tabanlı projelere ağırlık vereceklerini söyledi. Döğücü, ilçedeki 19 mahalleye 19 kreş açacaklarını belirtti...



AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, belediyecilik alanında hayata geçireceği projeleri Yeni Şafak’a anlattı.

Döğücü, gece gündüz demeden dört koldan çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, gezmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadıklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyledi. Döğücü, "Vatandaş memnuniyetini merkeze almak zorundayız. Çünkü belediye yöneticilerin değil, vatandaşındır. Onlar için çalışmalıdır" dedi.

ERİŞİLEBİLİR SANCAKTEPE

Döğücü, projeleri büyük oranda hazırladıklarını kaydeden ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; "Millet bahçelerinin yerlerini belirledik. Trafik sorunuyla özel olarak ilgileniyoruz. Trafik ile Mücadele Ekibi kuracağız. Sadece bu konuyla ilgilenecek donanımlı bir ekipten bahsediyoruz. Ulaşımda bağlantı ve yan yollarda inşaatlardan doğan sıkıntılar var. Bunların önüne geçeceğiz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızı önemsiyoruz. Onların rahat yaşamaları ve özgürce gezebilmeleri için bir dizi düzenlemeler yapacağız. Sancaktepe’nin her noktası erişilebilir olacak"

SOSYAL TABANLI PROJELER

Döğücü, lçedeki 19 mahallenin tüm ihtiyaçlarını tespit ederek rapor haline getirdiklerini söyledi. Döüğüzü, "Alanında uzman bir kadroyla çalışıyoruz. Sokağa çıkıp vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Gençlerimizin isteklerine kulak veriyoruz. Esnafından vatandaşına nefes aldıracak ve istihdamı arttıracak projelerimiz var. Otopark, pazar yeri gibi eksikliklerin de farkındayız. Çeşitli sürprizlerimiz de olacak" ifadelerini kullandı. Sosyal tabanlı projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Döğücü, kreş eksikliğinin de altını çizerek 19 mahallenin 19’una da kreş yapılacağını müjdeledi.


Geri Dön