28 / 03 / 2024

Sancaktepe’de salgın hastanesinin inşaatı tamamlanıyor!

Sancaktepe’de salgın hastanesinin inşaatı tamamlanıyor!

Sancaktepe’de inşaatı devam eden salgın hastanesinde incelemeler gerçekleştirdi...



Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını karşısında mücadele ederken Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'nda yapımı süren hastanelerde incelemeler gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tarabya'da bulunan Huber Köşkü'nden öğle saatlerinde helikopterle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Nisan tarihinde yaptığı duyuruda Sancaktepe'de yer alan Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'ne geldi.

Erdoğan'a Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.

İnşaat alanında ve hastane binasının alanını inceleyen Erdoğan'a, bir hasta odasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Erdoğan, inşaatta çalışan işçileri de selamladı. 

- Yassıada'yı havadan inceledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra  Atatürk Havalimanı bölgesinde inşa edilen hastaneyi incelemek amacıyla helikopterle buradan ayrıldı.

Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na geçerken, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak yeniden gerçekleşen Yassıada'da devam eden çalışmaları incelemelerde bulundu. 

Atatürk Havalimanı'nda 9 Nisan tarihinde temeli atılan hastane inşaatında devam eden çalışmaları inceleyen Erdoğan, Hadımköy'de bulunan hastane alanında da incelemeler gerçekleştirdi.

Sancaktepe'deki pandemi hastanesi inşaatında son durum ne?

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön