26 / 04 / 2024

Sani Şener: Biz İstanbul Havalimanı’nda varız!

Sani Şener: Biz İstanbul Havalimanı’nda varız!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "İstanbul Havalimanı için ihaleye girdik. Açık artırmayla yapıldı. Bizim o fiyatı vermemiz söz konusu değildi. Çünkü işi biliyoruz." diye açıklama yaptı. 



TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "İstanbul Havalimanı için ihaleye girdik. Açık artırmayla yapıldı. Bizim o fiyatı vermemiz söz konusu değildi. Çünkü işi biliyoruz." dedi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Türkiye’nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’un 8’incisi, “İçimde Bir Girişimci Var” ana teması ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Turkcell ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Borsası, Deniz Ticaret Odası, Habitat ve PublicisLive ev sahipliğinde yapıldı. 

Forum kapsamında TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın moderatörlüğünü yaptığı oturumda konuşan TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yurt içinde ve yurt dışında birçok proje gerçekleştirdiklerini ve hava limanı işletmeciliği yaptıklarını belirterek, bir işi yaparken "uygulama" aşamasının en önemli kısım olduğunu dile getirdi. 

20 ülkede yatırımlarının bulunduğuna işaret eden Şener, bu süreçte başlarına gelen zorluklar ile başarılarını anlattı.

Şener, daha önce ortaklık yaptığı Hamdi Akın’ın vizyonunun çok geniş, kendisinin de çok iyi bir uygulamacı olduğunu belirterek, “Birbirinize değer katıyorsanız ortak olmalısınız.” dedi.  

Ekonomide bazı sıkıntıların olduğu bir ortamda girişimcilere neler tavsiye edebileceğine ilişkin soru üzerine Şener, “Devam edin. Bunlar geçecek. Biz 1994’ü gördük, 2001’i yaşadık. Bunlar geçecek, tedbirler alınıyor. Siz işinize bakın.” dedi. 

Şener, bir soru üzerine " Biz İstanbul Havalimanı’nda varız. Servis şirketlerimiz orada. Sadece yatırım ve işletmesinde olmayacağız. Ama bunlar uzun süreli yatırımlar. Ne olur ne olmaz, belki Ali Sabancı ile ortak gireriz." dedi. 


Geri Dön