27 / 04 / 2024

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları 2014!

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları 2014!

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları Özlem Yıldız ve Geveze sunuculuğunda açıklandı. Sanko Park AVM çekiliş sonuçlarında bir kişi 3+1 daire sahibi olma hakkı kazandı.




Sanko Park Alışveriş Merkezi’nin ev çekilişi sonuçlandı. 18 Şubat-11 Ağustos tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Sanko Park Kart üyelerinin çekilişe hak kazandığı organizasyonda Özlem Yıldız ve Geveze sunucu olarak yer aldı. 


Edacan Group işbirliği ile düzenlenen Sanko Park AVM çekiliş sonuçları bir kişi 150 metrekare alana sahip 3+1 daire sahibi olma hakkı kazandı. 


Sanko Park AVM ev çekilişi sonucu Barış Yalçın, Gaziantep Sevgi Sitesi'nden 150 metrekare 3+1 konut kazandı. 


Sanko Park AVM hakkında:

Gaziantep'te yer alan Sanko Park AVM'nin toplam inşaat alanı 127 bin metrekare olarak belirlendi. Toplam kiralanabilir alanı 55 bin 488 metrekare olan Sanko Park AVM kiralamaları yüzde 97 doluluk oranına sahip. 


Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiyi ağırlayan Sanko Park AVM'de  H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi bulunuyor. 


Geri Dön