20 / 04 / 2024

Şanlıurfa Birecik'in yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Birecik'in yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Birecik'teki çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor. Çalışmalardan dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkürlerini ileten Birecikliler, hak ettikleri hizmeti Büyükşehir sayesinde aldıklarını anlattı.




Şehir merkezi ile tüm ilçelerde prestij cadde uygulamasını hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Birecik'te Sahil Caddesi, 10 Temmuz Caddesi, Aydın Mirkelam Bulvarı, Belediye Caddesi ve İlçe Sebze Halini kapsayan alanda alt yapıyı tamamlamasının ardından uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerden oluşan asfalt dökümü gerçekleştirdi. Ulaşımın tamamen açıldığı güzergahtaki çalışmalardan dolayı memnuniyetini belirten Birecikliler, hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.


Sahil yolu boyunca kaldırım çalışmalarının devam ettiği Birecik'te yapılan hizmetlerle birlikte turizmde de gelişimin sağlanacağını belirten esnaf, "Eskiden gerek yollarımız gerekse alt yapıdaki sıkıntıdan dolayı mağdur oluyorduk. Ama Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından sonra halkımız hak ettiği hizmete kavuştu. Emeklerinden dolayı tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


62 BİN 500 METREKARELİK ASFALT


62 bin 500 metrekarelik asfalt seriminin gerçekleştirildiği Birecik'teki Prestij Cadde uygulaması çerçevesinde görüntü kirliliği oluşturan alanlara da müdahale edildi. Altyapıda her türlü şebeke ve drenaj hatlarının revize edildiği caddelerdeki orta refüj çalışmaları da tamamlanarak yeni yollar Bireciklilerin hizmetine sunuldu.


15 bin ton asfalt dökülerek yapılan çalışmalarla birlikte ilçenin uzun yıllar süren ulaşım sorunu da çözüme kavuşmuş oldu.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön