24 / 04 / 2024

şanlıurfa asfalt çalışmaları

şanlıurfa asfalt çalışmaları

Kent ulaşımına yönelik iki önemli proje olan Çelik Köprüler ve Köprülü Kavşaktaki çalışmalar tüm hızıyla sürerken, hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde yol yapım çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 13 ilçenin tümünde de birçok noktada mesaiye kaldığı yerden devam ederek çalışmalarını sürdürdü.

Şanlıurfa Birecik'in yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Birecik'teki çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor. Çalışmalardan dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkürlerini ileten Birecikliler, hak ettikleri hizmeti Büyükşehir sayesinde aldıklarını anlattı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

şanlıurfa asfalt çalışmaları Haberi

şanlıurfa asfalt çalışmaları



Büyükşehir Belediyesi, çalışma temposunu aynı yoğunlukla sürdürüyor. Kent ulaşımına yönelik iki önemli proje olan Çelik Köprüler ve Köprülü Kavşaktaki çalışmalar tüm hızıyla sürerken, hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor.


Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan ve iki çelik köprünün inşaat çalışmalarını sürdürüyor.


Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yaşanan trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azaltacak olan çelik köprüler, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bulvarları da birbirine bağlayarak trafik akışını rahatlatacak.


1861 dönümlük GAP Vadisi Projesi içerisinde çalışmaları devam eden 36 metrelik ve 25 metrelik 2 adet çelik köprü, "GAP Vadisi Cazibe Merkezi" projesiyle bütünleşik olan ve anahtar rol alacak konumunda bölgenin ulaşım ve erişim ayağını oluşturuyor.


GAP Vadisi etrafından geçen ve bölge ulaşımını olumsuz etkileyen ana sulama kanalı üzerinde yapılmaya başlanan 2 adet...