20 / 04 / 2024

Şanlıurfa Viranşehir'e yeni cami inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir'e yeni cami inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı. 



Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi beldesinde, projesi tamamlanan ve 1.400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Güneydoğu Güncel'de yer alan habere göre, törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Eyyüp Nebi’nin sabır şehri olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Vali Erin, Viranşehir’in tarihi ve kültürel turizm merkezi olan Eyyüp Nebi beldesine yapılan bu hizmetin, tüm ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmalardan sonra temel atma törenine geçildi. Temel atma törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Viranşehir Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Eyyüp Nebi’de yapılacak olan cami bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İçerisinde aş evinin de olduğu cami projesi, toplam 4 milyon liraya mal olacak.


Geri Dön