26 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Şanlıurfa Birecik'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 1 kişi öldü ve 5 kişi yaralandı. 



Şanlıurfa Birecik'te akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 5 kişi de yaralandı.

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI, SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, akşam saatlerinde Birecik'in kırsal Yaylacık Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, akraba olan Güneş aileleri arasında arazi anlaşmasızlığı nedeniyle yaşanan tartışma, kısa süre içerisindede silahlı, sopalı ve taşlı kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan merminin isabet ettiği Ramazan Güneş (47) olay yerinde yaşamını yitirirken, Abdulkadir (15), Ökkeş (19), Mehmet (22), Fehmi (32) ile Ahmet Güneş (47) yaralandı. 

Şanlıurfa da arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Mahallelinin ihbarıyla olay yerine birçok jandarma ve sağlık ekibi gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Birecik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ramazan Güneş'in cansız bedeni ise olay yerinde gerçekleşen incelemeleri sonrasında morga götürüldü. Olay hakkında soruşturma başlatıldı. 


Geri Dön