26 / 04 / 2024

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 2 ölü, 7 yaralı!

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 2 ölü, 7 yaralı!

Şanlıurfa'da akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışma sonucunda 2 kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.



Şanlıurfa'da amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışa çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada silahlar kullanıldı. Kavgada 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Jandarma olaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

CNN Türk'te yer alan habere göre, Dağyanı Mahallesi'nde meydana gelen olayda arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan amca çocukları arasında tartışma çıktı. Tartışma, iki tarafın da yakınlarının dahil olması nedeniyle kavgaya dönüştü.

Kavgada, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tüfeklerden çıkan saçmalar sonucunda 9 kişi yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralıları, ilk müdahalelerini yapıp hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan Muzaffer Kubat (36) ve Mehmet Kubat, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 7 yaralının ise tedavisinin devam ettiği açıklandı. 

Muzaffer Kubat ve Mehmet Kubat'ın cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma olaya karıştığını belirleyen 5 kişiyi gözaltına aldı.


Geri Dön