24 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da kripto para operasyonunda iki kişiye gözaltı!

Şanlıurfa'da kripto para operasyonunda iki kişiye gözaltı!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde devam eden kripto para operasyonunda iki şüpheli gözaltına alındı. 



Şanlıurfa'ya bağlı  Siverek ilçesinde yasa dışı yollarla kripto para üretimi yaptığı öne sürülen iki şüpheli gözaltına alındı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "kaçakçılık olayları ile mücadele" kapsamında ilçede bazı kişilerin yaşa dışı yollarla kripto para üretimi yaptığını tespit etti.

Şanlıurfa da kripto para operasyonunda iki kişiye gözaltı!

Ekipler tarafından  yapılan araştırma sonucunda belirlenen adrese operasyon gerçekleştirildi. Adreslerdeki aramalarda, kripto para üretiminde kullanılan cihazlar ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'de kripto para madenciliği operasyonu: 2 gözaltı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön