24 / 04 / 2024

Sarar Eskişehir'de otel yapacak!

Sarar Eskişehir'de otel yapacak!

Sarar şžirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar, eski otogar arazisine termal merkezi ve kaplıca oteli yapılması için 2011"de inşaata başlayacaklarını bildirdi  



Sarar şžirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar, eski otogar arazisine termal merkezi ve kaplıca oteli yapılması için 2011"de inşaata başlayacaklarını bildirdi. Eskişehir İl Genel Meclisi üyelerinin oylarıyla aday gösterildiği 'TBMM 2010 Üstün Hizmet Ödülü'nü temmuz ayında TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in elinden alan Sarar, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu"nda teşekkür konuşması yaptı.

Sarar, verilen ödülün kendilerine iş yaşamında hız kattığını belirterek, şahsı ve şirketini bu ödüle layık gören saygın İl Genel Meclis üyelerini saygıyla selamladığını kaydetti. Bu şehirde 5 bin kişiye ekmek veren şirketlere sahip olduğunu ifade eden Sarar, şöyle konuştu:

'Biz hep (yatırım) dedik. Biz villa değil, fabrika yaptık. Biz 3 kardeşiz. Bu şehir için her şeyi yapmaya hazırız. Yaşımız daha genç, inşallah Eskişehir"i daha da ileriye taşıyacağız. Sizler bizi iterseniz biz de sizin sayenizde koşarız. Tekrar tekrar teşekkür ederim.' çalışanlarıyla büyük bir aile olduklarını kaydeden Sarar, 'Eski otogar arazisine 2011"de çivi çakacağız. Eskişehir"e güzel bir alışveriş merkezi, termal merkezi ve kaplıca oteli yapmak için kollarımızı sıvadık. Bu şehre sahip çıkacağız' dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı da, Eskişehir"e yaptığıyatırımlardan dolayı Sarar"a teşekkür etti. Sarar şžirketler Grubu, özelleştirme kapsamında satışa çıkarılan ve yüzde 92"si Emekli Sandığı"na yüzde 8"i Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait kent merkezindeki eski otogar binasının olduğu araziyi, 20 milyon lira bedelle 2006 yılında almıştı.
A.A

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Sarar, termal otelle turizme girecek

Sarar şžirketler Grubu, farklı alanlardaki yatırımlarıyla da adından söz ettirecek. şžirketin planlarında termal otel ve AVM yatırımı var.

Tekstil sektörünün önde gelen markalarından Sarar, turizme giriyor. Sarar şžirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar, Eskişehir"deki eski otogar arazisine termal merkezi ve kaplıca oteli yapacak.
 
Sarar şžirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar, projenin inşaatına 2011 yılında başlayacaklarını açıkladı. Sarar, œEskişehir"in eski otogar arazisine güzel bir alışveriş merkezi, termal merkez ve kaplıca oteli yapacağız dedi. Eskişehir"de 5 bin kişilik istihdam yarattıklarını belirten Sarar, şöyle dedi:
 
œVilla değil, fabrika yaptık. Yaşımız daha genç, inşallah Eskişehir"i daha da ileriye taşıyacağız. Sarar, 2006 yılında özelleştirme kapsamında satışa çıkarılan eski otogar binasının olduğu araziyi, 20 milyon liraya satın almıştı.
Radikal


Geri Dön