19 / 04 / 2024

Sarayönü TOKİ Konutları 'nın inşaatı başladı!

Sarayönü TOKİ Konutları 'nın inşaatı başladı!

Nafiz Solak, Sarayönü TOKİ Konutları 'nın 2014. sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi. Sarayönü'nde TOKİ tarafından yaptırılan 283 konut, bir cami ve ticaret merkezinden oluşan projenin inşaatı, hafriyat çalışmaları ile başladı.




Sarayönü'nde  TOKİ  tarafından yapılan ikinci etap konut inşaatı başladı. Proje hakkında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Solak, 283 konut, bir cami ve ticaret merkezinden oluştuğunu ve 2014. sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi. Sarayönü'nde TOKİ tarafından yaptırılan 283 konut, bir cami ve ticaret merkezinden oluşan projenin inşaatı, hafriyat çalışmaları ile başladı. Geçtiğimiz günlerde temeli kazılmaya başlanan 283 konut bir cami ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar devam ederken Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Solak, ilçedeki ikinci TOKİ konutları hakkında bilgi verdi. 


Ak Parti Sarayönü İlçe başkanı Nafiz Solak, açıklamasının devamını Ladik'e ayırarak, "Ladik'te yapılacak olan 259 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatı da hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında hafriyat tamamlandı. Sarayönü'nde ki hafriyat çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte, projeler paralel olarak yükselecek.


Projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte ilçemize 542 adet daha konut kazandırmış ve modern şehircilik anlamında ciddi bir ilerleme kaydetmiş olacağız" dedi. Proje 72 adet 3+1, 211 adet 2+1 sosyal konut, 150 kişilik küçük bir cami ve ticarethane mevcut olup konutlar zemin+5 katlı ve asansörlüdür. Ladik Kasabası'nda Karataş Mevkii'ne yapılacak TOKİ Konutları için Ladik Belediyesi tarafından 160 küçük daire 76 büyük daire olmak üzere toplam 236 talep toplandı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na teslim proje ile Ladik'e 259 konut yapılması sağlanacak



Takip Gazetesi




Geri Dön