16 / 04 / 2024

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.



Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan Halk Meclisi’nde Sarıgöl ve Yenidoğan Mahallesi sakinleriyle görüşen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, mahallede süren Kentsel Dönüşüm çalışmalarının 1. Etap konutlarını 2019 yılı içinde hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle cevaplayan Başkan Usta, vatandaşları huzurlu, güvenli ve konforlu yaşam alanlarında yaşatmak için kentsel dönüşüm çalışmalarının hayati önem taşıdığını söyledi.

Yıkımı tamamlanan alanlarda da bu yıl inşaat çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Usta, “Vatandaşlarımızla anlaşma sağlayıp yıkımını tamamladığımız 3 bölgenin TOKİ, 2 bölgenin KİPTAŞ, 1 bölgenin de GOPAŞ ile inşaatına başlayacağız ve bu bölgelerde kira sıkıntısı yaşanmayacak” şeklinde konuştu.

“SARIGÖL VE YENİDOĞAN MAHALLELERİMİZİN ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARINA GÖRE PROJE ÇALIŞMASI OLUŞTURACAĞIZ”

Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri’nde uygun alanları tespit edip öncelikli ihtiyaçlara göre proje çalışması yapacaklarını dile getiren Usta, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için uygun alanlar tespit edip PTT, Sağlık Ocağı, Ödeme Noktası gibi temel ihtiyaç olan kurumları kazandıracağız. Ayrıca Sarıgöl Mahallesi’ne yapacağımız 3 yeni okulun inşaatına da bu yıl başlayacağız” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin modern şehircilik anlayışıyla prestijli ve güvenli yaşam alanları oluşturmak amacıyla ilçe genelinde sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, 3 bin 500 konut hak sahiplerine teslim edildi. Gaziosmanpaşa genelinde inşaatı devam eden 3 bin konut ise 2019 yılı içinde hak sahiplerine teslim edilecek.


Geri Dön