24 / 04 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life ne zaman teslim?

Sarıyer Panorama Koç Life ne zaman teslim?

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Sarıyer Panorama Koç Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Panorama Life Sarıyer toplam 304 adet daire ve 24 adet dükkandan meydana geliyor



Toplam 304 adet daire ve 24 adet dükkandan meydana gelen Sarıyer Panorama Koç Life ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


İstanbul avrupa yakasında Sarıyer'de hayata geçirilen Panorama Life projesi Kılıçoğlu İnşaat imzası taşıyor.  Sarıyer Panorama Life  7 bin 300 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Sarıyer Panorama Life sosyal olanakları arasında cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark yer alıyor.


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Panorama Life Sarıyer projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinde dizayn edildi.


Sarıyer Panorama Koç Life ne zaman teslim?

Sarıyer Panorama Koç Life ne zaman teslim sorusuna ilk blok için hemen, ikinci blok için ise 2014 yılının sonu yanıtı veriliyor.


Panorama Koç Life satış ofisi!

Sarıyer Panorama Koç Life adres: Zekeriyaköy Kasap Çayırı Mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sokak Sarıyer/İstanbul


Panorama Koç Life Sarıyer iletişim

Telefon: 444 4 103

Web Adresi: http://www.panaromalife.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön