27 / 04 / 2024

Sarıyer'de kiracı dehşeti! Ev sahibinin evini yaktı!

Sarıyer'de kiracı dehşeti! Ev sahibinin evini yaktı!

Sarıyer'de bir kadın, ev sahibinin evini ateşe verdi. Mahalleliye dehşet yaşatan kiracı, vatandaşı sokağa döktü.



İstanbul'un Sarıyer İlçesi Ayazağa Kurtyolu Sokak'ta bulunan bir kadın, iddialara göre oturduğu evin yanındaki ev sahibine ait evi ateşe verdi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, hızla büyüyen yangın tüm evi sararken, yangına ilk müdaheleyi mahalleli etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan evi söndürdü. 

Evi yanan ev sahibi Saadet Seren, gözyaşlarına boğulurken olay yerine gelen polis, evi yakan kiracı gözaltına alındı. Mahalleden bir çok vatandaş ise polis merkezine giderek şikayette bulundu. 

Sarıyer de kiracı dehşeti! Ev sahibinin evini yaktı!

Mahalle sakini bir kadın, polise verdiği ifade de "Kadın camları kapıları kırıyor. Bugün de evi yaktı, sürekli kavga gürültü çıkarıyor. Mahalleli olarak hepimiz şikayetçiyiz" dedi.

Bir diğer mahalle sakini ise  "Evde sürekli alkol alınıyor. Kadın evi yakacağım dedi ve sonunda yaktı" diye konuştu.

Yanan evin sahibi Saadet Seren, ifadesinde şu şekilde konuştu: "O buraya taşınalı dört yıl oldu. Dört yıldır rezillikler çıkarıyor. Sabah bana geldi 'evi yakacağım' dedi. Ben de sakın öyle bir şey yapma burada evler yan yana, bütün milletin evini yakarsın dedim. 'Yakacağım' dedi. Bir zaman sonra biz dışarıda oturuyorduk bir duman geldi. Gittik baktık. Binayı ateşe vermiş çatır çatır yanıyor. Evde ne varsa yandı. Ben ev sahibiyim bir türlü evden çıkaramıyoruz."


Geri Dön