26 / 04 / 2024

Sarphan Finans Bank ödeme koşulları Yüzde 10 indirim kampanyası!

Sarphan Finans Bank ödeme koşulları Yüzde 10 indirim kampanyası!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans bank ödeme koşulları kapsamında özel kampanya sunuyor





 Aşklarını bir yuva ile taçlandırmak ve  gelecekleri için yatırım yapmak isteyen çiftlere rezidans daireler ve ofislerde geçerli olacak sevgililer gününe özel bir kampanya düzenliyor. 14 Şubat’ta tüm gün geçerli olacak Sarphan Finans Park’ın www.sarphanfinanspark.com web sitesinden, iletişim formunu dolduran her çifte satış fiyatı üzerinden %10 indirim imkanı ve satış ofisini ziyaret eden çiftlere de artı olarak özel bir sürpriz imkanı sunuyor. Sarphan Finans bank ödeme koşulları kapsamında kampanya sunuluyor.



 Sevgiliye Bir Yatırımla ‘’Senin Değerin Hiç Değişmez’’ Demenin Bir Başka Yolu


Saprhan Finans Park yeni reklam filminde kullandığı ‘’Değer Dengeleri Değişse de Senin Değerin Hiç Değişmez’’ diyaloğunu sevgililer gününe taşıyor. 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi’nde ‘’Avrupa’nın En Prestijli Projesi’’, 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde “Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi” ilan edilen Sarphan Finans Park, İstanbul Finans Merkezi'nde 14 Şubat’a özel kampanya ile tekrar gündemde. Sarphan Finans Park Rezidans, büyüleyici tasarımı ile sıcak bir yuva imkanı ve iş hayatını kolaylaştıran, değeri hiç azalmayan bir yatırım imkanı sağlayan ofisleri ile kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.


444 4 733

www.sarphanfinanspark.com.tr


projeye sor



Geri Dön