25 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi!

Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

İstanbul'un Ataşehir bölgesinde yer alan Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz...




Rezidans, otel ve ofis bloklarından meydana gelen Sarphan Finans Park projesi  Sarp Group  girişimi ile hayata geçirildi. Sarphan Finans Park 'ta rezidans bloğu 54 kat, otel bloğu 20 kat, ofis bloğu ise 13 kat olarak yükseliyor. Daire alternatiflerinin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı Sarphan Finans Park Residence projesinde stüdyo ve 1+1 dairelerin tamamı satılmış durumda. 



Kalan dairelerin satışının sürdüğü Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi 'ne geçmeden önce projenin fiyatlarını verelim: 


Sarphan Finans Park Residence daire fiyatları: 


Sarphan Finans Park Residence daire fiyatları 'na göre projedeki konutlar 2 oda 1 salon daireler için 820 bin lira ile 880 bin lira, 3 oda 1 salon dairelerde ise 890 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira aralığında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi!


Sarphan Finans Park Residence ödeme planı 'na göre daireler için minimum yüzde 25'lik peşinat nakit olarak verildiği takdirde kalan miktar banka kredisi dahilinde vadelendirilerek ödenebiliyor. Arsa alanı 21 bin metre olan Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi için şu bilgiler veriliyor: 


Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi: 


Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi dahilinde projenin daireleri  2014 yılının Ağustos ayında teslim edilecek. Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi ve daha fazla ayrıntı için projeye 444 47 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 


Sarphan Finans Park Residence nerede? 


Sarphan Finans Park Residence adres: 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarphan Finans Park Residence telefon: 444 47 33


Sarphan Finans Park Residence ulaşım krokisi: 


Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi!



Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön