26 / 04 / 2024

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de! Bu fırsatı şimdi kaçıran bir daha bulamaz!

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de! Bu fırsatı şimdi kaçıran bir daha bulamaz!

İşte fırsat! BIM'de satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de. Hem uygun fiyat hem de kaliteli performans için acele edin. Bu fırsatı kaçırmayın, stoklar sınırlı!



Apple, dünya genelinde önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olarak her yıl yeni telefon modelleriyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ancak ülkemizde, özellikle yüksek fiyatları nedeniyle vatandaşlar uygun fiyatlı cihazlar araştırarak ya da eski modellere yönelerek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar.

 Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM de! Bu fırsatı şimdi kaçıran bir daha bulamaz!

Birçok şehirde mağazaları bulunan Türkiye'deki market zinciri BİM, Apple'ın üretimi duran ve satıştan kaldırılan akıllı cihazlarını müşterilerine sunmaya başladı. Bu telefonlar, özellikle birçok yenilikçi ve geliştirilmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. BİM'de satışa sunulan akıllı cep telefonları arasında özellikle iPhone 11 ve iPhone 13 Pro Max dikkat çekiyor. Bu cihazları BİM mobil uygulaması aracılığıyla satın almak mümkündür.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de! Bu fırsatı şimdi kaçıran bir daha bulamaz! 25 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön