19 / 04 / 2024

Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan iş arayanlara müjdeli haber! KPSS puanı aranmadan memur olabilirsiniz

Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan iş arayanlara müjdeli haber! KPSS puanı aranmadan memur olabilirsiniz

Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesine kamu personeli alımı yapılacağı ilan yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda 97 kamu memur alımı yapılacağı bildirildi. Yüksek kontenjan açan Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımının detayları haberimizde…



KAMU MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Genel olarak aday olan kişilerde aranan kriterler; elektrik elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümlerinin herhangi birinden mezun olma, her unvan için sayılmasa da belirli şekilde deneyimlere sahip olma, mikro fabrikasyon ve algılayıcıları algılayıcı yazılımı tasarımı ve aynı şekilde testi gibi konularda deneyimli bir aday olma, bilgisayar mühendisliğine dair ya da elektronik mühendisliğine dair hangi bölümler lazım geliyor ise herhangi birinden en az lisans mezunu olması.

Başvuracak olan aday kişiler için KPSS sınavı puan şartı aranmıyor olup, YDS sınavından ise en az 80 ve üzeri puan almış olması gerekiyor.

MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

Başvurular ise 12 Eylül 2022 tarihinden itibarı ile alınmaya başlanacak olup en geç başvurular başvurularının başladığı günden sonra 14 gün içinde online olarak elektronik şekilde yapılacaktır.

Aday kişilerin Savunma Sanayii Başkanlığı sitesine giriş yapmasının ardından sınav başvuru ekranından tanımlı olan belgeleri ise eksiksiz şekilde doldurmuş olarak 26 Ağustos 2022 tarihi pazartesi günü mesai bitimine kadar yani saat 16.00'a kadar yapılmış olması gerekiyor.

Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan iş arayanlara müjdeli haber! KPSS puanı aranmadan memur olabilirsiniz

64 MP Xiaomi Redmi Note 10S fiyatlarında büyük indirim! BİM’de görülmemiş fırsat! 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada’da Xiaomi Mi 11T Pro stoku yenilendi! Tükenmeden kapın! 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sıfır araçlarda indirim sinyalleri!  Araba almak kolaylaşıyor mu?


Geri Dön