26 / 04 / 2024

Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı!

Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı!

Firma: Say Yapı

Proje: Star Life Silivri

Say Yapı Starlife Silivri projesinin fiyatları metrekare bazında 1.950 TL'den başlıyor. Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı hakkında detaylı inceleme yapmak için http://www.starlifesilivri.com adresini ziyaret edebilirsiniz...




Starlife projesi, Silivri'de  Say Yapı  tarafından yaşam buldu.  95 bin metrekarelik arsa alanına sahip durumda olan Say Yapı Starlife Silivri projesinin toplam inşaat alanı 100 bin metrekareye ulaşıyor. 


Şubat 2017 fiyat listesi için tıklayın


Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı projenin http://www.starlifesilivri.com adresinde yer alıyor. Temeli 2006 Nisan'da atılan Say Yapı Starlife Silivri 'nin fiyat ayrıntıları şöyle: 


Say Yapı Starlife Silivri fiyat: 


Say Yapı Starlife Silivri fiyatları metrekare birim bazında 1.950 TL'den başlayarak yükseliyor. 


Toplam olarak 90 adet villanın mevcut olduğu Say Yapı Starlife Silivri projesindeki konutların A tipinde olanları 440 metrekare, B tipinde olanları 350 metrekare ve C tipinde olanları ise 300 metrekare alanlara sahip durumda. 


Say Yapı Starlife Silivri ödeme: 


Say Yapı Starlife Silivri villaları için banka kredisi kullanılabiliyor ancak önce tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor, kalan kısım 120 aya kadar vadelendiriliyor. Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı bilgisi şöyle: 


Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı: 



Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı!



Say Yapı Starlife Silivri teslim tarihi hemen olarak belirtiliyor. Say Yapı Starlife Silivri nerede? sorusunun yanıtı şöyle: 


Say Yapı Starlife Silivri nerede?


Say Yapı Starlife Silivri adres: Mimar Sinan Mh. (E5 Karayolu üzeri Maxi AVM Yanı) Silivri



Telefon: 0 212 736 03 81

Web Adresi: http://www.starlifesilivri.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön