05 / 05 / 2024

starlife silivri evleri

starlife silivri evleri

Say Yapı Starlife Silivri projesinin fiyatları metrekare bazında 1.950 TL'den başlıyor. Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı hakkında detaylı inceleme yapmak için http://www.starlifesilivri.com adresini ziyaret edebilirsiniz...

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

Logos Evleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Logos Evleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan'da!

Hiç evi olmayanlara satılacak olan KİPTAŞ Silivri 3. Etap Evleri'nde başvurular bugün itibari ile başladı. Projede kura çekilişi 28 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Starlife Silivri'de metrekaresi 6 bin TL!

Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Starlife Silivri projesinde ikinci etaptaki müstakil villaların fiyatları 1.5 milyon TL-2.3 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Silivri Leoland City ev fiyatları!

Silivri Leoland City ev fiyatları 495 bin dolardan başlıyor. Leoland City Evleri projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi!

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Bayburtlu İnşaat'ın projesi Dream of Silivri'nin inşaat çalışmaları önümüzdeki Nisan ayında başlayacak...

Star Life Silivri Villaları şehir karmaşasından uzak hayat sunuyor!

İstanbul’a çok yakın ancak şehir karmaşasından uzakta bir hayat sunma anlayışı, özel konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan 90 villalık “Starlife Silivri”de, sevdiklerinizle hayatın keyfini çıkaracağınız bir yaşam mümkün.

Yooİstanbul CNR Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..

2004 yılında Sinpaş Sealybria Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Sinpaş'ın Silivri bölgesinde bulunan Sealybria Evleri satışa sunulmuş. Denize sıfır konumlu Sealybria Evleri'nde bulunan 3 tip villa, 359 milyar liradan (2 bin 520 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

starlife silivri evleri Haberi

starlife silivri evleri


Starlife projesi, Silivri'de Say Yapı tarafından yaşam buldu.  95 bin metrekarelik arsa alanına sahip durumda olan Say Yapı Starlife Silivri projesinin toplam inşaat alanı 100 bin metrekareye ulaşıyor. 


Şubat 2017 fiyat listesi için tıklayın


Say Yapı Starlife Silivri vaziyet planı projenin http://www.starlifesilivri.com adresinde yer alıyor. Temeli 2006 Nisan'da atılan Say Yapı Starlife Silivri 'nin fiyat ayrıntıları şöyle: 


Say Yapı Starlife Silivri fiyat: 


Say Yapı Starlife Silivri fiyatları metrekare birim bazında 1.950 TL'den başlayarak yükseliyor. 


Toplam olarak 90 adet villanın mevcut olduğu Say Yapı Starlife Silivri projesindeki konutların A tipinde olanları 440 metrekare, B tipinde olanları 350 metrekare ve C tipinde olanları ise 300 metrekare alanlara sahip durumda. 


Say Yapı Starlife Silivri ödeme: 


Say Yapı Starlife Silivri villaları için banka kredisi kullanılabiliyor ancak önce tutarın yüzde...