25 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy'de kişiye özel lüks daireler!

Sea Pearl Ataköy'de kişiye özel lüks daireler!

Kuzu Grup'un Sea Pearl Ataköy projesinde lüks yeniden tanımlandı. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu projede, örnek daireler de hazır.



Deniz manzaralı projede ilk etap 2017'de teslim edilecek K uzu Grup tarafından inşa edilen İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde yükseliyor. 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip olan 1. etap projede metrekare birim fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. İlk etapta teslimlerin Temmuz 2017'de yapılması planlanıyor. 


20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1'den 4.5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. 

Projedeki ödeme planıyla ilgili konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "SeaPearl Ataköy'de standart ödeme kalıpları bulunmuyor. 

Yatırımcılar ile karşı karşıya gelerek onları dinleyip nasıl bir ödeme planı ile ev sahibi olmak istediklerini dinliyor, planı birlikte oluşturuyoruz" dedi. Kuzu Grup, projenin örnek dairelerini de hazırladı. Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon tarafından dekore edilen, alanları 119 metrekare olan 1.5+1 ve alanları 385 metrekare olan 4.5+1 tipindeki örnek daireler, projeyi ziyaret eden yatırımcı profilinden tam not aldı. 


Deniz manzaralı Türkiye'nin en değerli arazilerinden birinde yükselen SeaPearl Ataköy, sınırsız bir deniz manzarası sunuyor. Bunun yanı sıra dünyanın en prestijli otellerinden birine komşu olan proje, Natural Park, barok bahçeler gibi donatı alanlarıyla da öne çıkıyor. SeaPearl Ataköy'de her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, deniz kenarında yürüyüş imkanı, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı da yer alıyor. 


Projedeki tüm bağımsız bölümler deniz manzarasına hâkim bir konumda yükseliyor. 

Atatürk Havaalanı'na 2 km uzaklıkta olan projenin, E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. 

Değeri sürekli artıyor Projenin yükseldiği Ataköy bölgesiyle ilgili konuşan Özen Kuzu, "Avrupa yakasının önemli ve prestijli bölgelerinden biri olan Ataköy, birçok ulusal ve uluslararası firma tarafından da tercih ediliyor. Stratejik konumu sebebiyle iş ve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olan Ataköy'de yükselen nitelikli projeler yatırımcısına her feçen gün prim kazandırıyor" diye onuştu. 


JUMEIRAH DA GELİYOR 

SeaPearl Ataköy içerisinde yer alan 202 odalı otel ile 62 rezidans üniteyi dünyaca ünlü Jumeirah Group işletecek. Bu bölümlerin 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Alanları 44 ila 298 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1'den 4.5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Otelde alanları 47 ila 480 metrekare arasında değişen standart, juniorsuite, executivesuite, hospitality süite ve presidentalsuite bulunuyor. 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP businesscenter, 1.400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare denize sıfır restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, Türk Hamamı, fitness, açık/kapalı yüzme havuzu ve butik dükkanlar yer alıyor. 


http://www.seapearlatakoy.com/


Vatan Emlak Rehberi


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy, yaklaşık 2.7 milyar dolara Kuzu Grup tarafından, 2 etap halinde hayata geçiriliyor. 217 bin metrekare inşaat alanına sahip olan 1. etap projede metrekare birim fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. Projedeki ödeme planlarına dikkat çeken Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Standart ödeme kalıplarımız yok. Yatırımcılar ile karşı karşıya gelerek, nasıl bir ödeme planı ile ev sahibi olmak istediklerini dinliyor, planı birlikte oluşturuyoruz" dedi. Projede 1. etap teslimlerin Temmuz 2017'de yapılması planlanıyor. 631 üniteden meydana gelen 1. etapta, 88 ile 398 metrekare arasında farklı konut tipleri yer alıyor.


Takvim


Geri Dön