25 / 04 / 2024

Seba Hayat 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba Hayat 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Firma: Seba İnşaat -AG Hayat İnşaat A.Ş.

Proje: Seba Hayat

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Seba Hayat satışta. Projede fiyatlar 890 bin TL'den başlıyor...



Seba İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki ilk konut projesine başladı.  Seba Hayat  ismiyle Anadolu Yakası'nda yeni proje geliştirn şirket, projeyi AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile kentsel dönüşüm kapsamında inşa edecek.

Seba Hayat 890 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba Hayat nerede?

Seba Hayat projesi konum olarak Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde yer alıyor. 4 bin metrekare arsa alanına ve 30 bin metrekare inşaat alanına sahip Seba Hayat projesi, 3 blokta toplam 176 daire ve 24 adet ticari üniteden meydana geliyor. 

Seba Hayat'ta yola cepheli A ve B bloklar 14, bahçe içinde yer alan C blok ise 15 kattan oluşuyor. 3+1 şeklinde tek daire tipinin yer aldığı projede, bu dairenin büyüklüğü; 125 metrekare olarak belirlendi.

Seba Hayat metroya 500 metre, TEM  Bağlantı Yolu’na 1,3  ve  E-5’e ise 1 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Seba Hayat 890 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba Hayat fiyatları ne kadar?

Seba Hayat Ümraniye projesinde her katta, 4 daire yer alıyor. Projenin her bloğunda, 2 asansör bulunuyor. Projede her daire için 1 kapalı otopark alanı, çocuk oyun alanı, bay-bayan spor ve sauna alanının yanı sıra, güvenlikli bir girişe sahip olan site bahçesinde ise açık oturma alanları ve süs havuzu bulunuyor. 

2021 yılında teslim edilmesi planlanan Seba Hayat projesinde yer alan daireler 890 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Seba Hayat 890 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

LEED sertifikasına aday proje

Seba Hayat’ın LEED sertifikasına aday bir proje olduğuna vurgu yapan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Nedim Keçeli, şunları söyledi;

"En son, Kağıthane Cendere Vadisi’nde gerçekleştirmiş olduğumuz Seba Flats ve Seba Suites projesinin ardından, 70 milyon TL tutarında bir yatırım bedeli ile yeni projemiz Seba Hayat’a başladık. Seba Hayat, bir kentsel dönüşüm projesi. Projenin yer aldığı arsa üzerinde daha önce 6 bloktan oluşan bir site yer alıyordu. Anadolu Yakası’ndaki ilk projemiz olan Seba Hayat, bizler için bu anlamda özel bir proje. Anadolu Yakası’nda özellikle de kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirme adına,  araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde bu türden projelere odaklanacağız."

Tel: +90 212 323 03 03 
Web: http://www.sebainsaat.com.tr/


projeye sor



Geri Dön