24 / 04 / 2024

Seba İnşaat ofis projelerine yeni bakış getirmeyi hedefliyor!

Seba İnşaat ofis projelerine yeni bakış getirmeyi hedefliyor!

Seba inşaat Kağıthane'de ilk adımını attığı yeni nesil ofis projeleri ve yatay konseptli tasarımlarıyla bu alanda farklılık oluşturmaya çalışıyor. Firma projeleriyle Cendere Vadisi'ne yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor



Seba inşaat Kağıthane'de ilk adımını attığı yeni nesil ofis projeleri ve yatay konseptli tasarımlarıyla bu alanda farklılık oluşturmaya çalışıyor. Firma projeleriyle Cendere Vadisi'ne yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.


İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak anılan Kağıthane bölgesinde İndex Grup ile anlaşarak 200 milyon dolarlık Seba Office Boulevard projesini geliştiren Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, Cendere Vadisi'ne kendi tasarımlarıyla farklı bir soluk getirmeyi planladıklarını söyledi. Keçeli, "Uzun bir ar-ge süreci geçirdik. Şehrin ticari merkezlerindeki çok katlı yapılarında 900 -1.000 metrekarelik ofisler var. İnsanlar artık yüksek mekanlarda çalışmak yerine yatay ofisleri tercih ediyor. Biz de şehrin dokusuna uygun bir kurgu oluşturduk" dedi. 


150 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 

Keçeli, şirketlerinin 2015 yılında ofis projeleri dışında otel ve konut projelerine de yatırım yapacaklarını belirterek, "Bodrum'da butik bir otel projemiz var. Ayrıca İstanbul Ulus'ta bir konut projesi üzerinde çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl inşaatta 150 milyon dolarlık yatırımımız olacak" diye konuştu. 


ASIL İŞİMİZ BİLİŞİM 

lndex Grup CEO'su Erol Bilecik de, 25 yıldır bilgisayar bilişim teknolojisine yatırım yaparak büyüdüklerini belirterek, "Bizim asıl iş alanımız budur. İnşaat için Seba grubu ile anlaşarak şehre ve bölgesine değer katacak bir projeye imza atılacak. lndex Grup Patronu Nedim Keçeli (sağda), ortakları (solda) Koray Yavu- Grup olarak buradan sağlayacağımız geliri yine zer ve Erol Bilecik ile Kağıthane'de örnek bir proje yapacaklarını söyledi. şirketimizin Ar-Ge yatırımlarında kullanacağız" dedi. 


Yeni Akit 


Geri Dön