16 / 04 / 2024

Seba İnşaat iletişim

Seba İnşaat iletişim

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Seba İnşaat’tan 25. yıla özel davet!

Gayrimenkul sektöründe ürettiği projelerle adından sıkça söz ettiren Seba İnşaat, 25. kuruluş yıldönümü, Bodrum’da kutladı.

Seba İnşaat, Sarıyer Seba Carina Evleri'yle dönüş yapıyor!

Seba İnşaat, 21 yılda İstanbul ve Bodrum'da iki binden fazla konut, ofis, iş merkezi, otel ve sinema projesine imza attı. 4 yıl aradan sonra bu sefer Sarıyer'e 'Seba Carina Evleri'yle dönüş yaptı.

Seba İnşaat ofis projelerine yeni bakış getirmeyi hedefliyor!

Seba inşaat Kağıthane'de ilk adımını attığı yeni nesil ofis projeleri ve yatay konseptli tasarımlarıyla bu alanda farklılık oluşturmaya çalışıyor. Firma projeleriyle Cendere Vadisi'ne yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Yaşar tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi bugün bahçelievler'de Azadi Tosun tarafından kurudu.

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi kuruldu!

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te Aykut Torun tarafından kuruldu.

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi Şişli'de Muhammet Can tarafından kuruldu.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba İnşaat iletişim Haberi

Seba İnşaat iletişim

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim-Engin Keçeli kardeşler,inşaat sektöründe 25 senelik tecrübeleri ile birçok markalı konut projesi hayata geçirdiler. 

İnşaat, turizm ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Nedim-Engin Keçeli kardeşler bugün 166 milyon 294 bin 519,34 TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de yeni bir şirket kurdular. 

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı koltuğuna Ali Engin Keçeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı koltuğuna ise Korkut Nedim Keçeli oturdu.

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi konusu:

1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak bu amaçla organizasyonlar vücuda getirmek ve mevcut organizasyonlara katılmak, yurt dışından Türkiye'ye turist celbi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak ve bu gibi konularda yerli ve yabancı sermaye ile mevzuat çerçevesinde işbirliği yapmak, amacının gereği şekilde, otel, motel ve benzeri konaklama tesisleri, lokanta,...