27 / 04 / 2024

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 



Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim-Engin Keçeli kardeşler,inşaat sektöründe 25 senelik tecrübeleri ile birçok markalı konut projesi hayata geçirdiler. 

İnşaat, turizm ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Nedim-Engin Keçeli kardeşler bugün 166 milyon 294 bin 519,34 TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de yeni bir şirket kurdular. 

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı koltuğuna Ali Engin Keçeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı koltuğuna ise Korkut Nedim Keçeli oturdu.

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi konusu:

1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak bu amaçla organizasyonlar vücuda getirmek ve mevcut organizasyonlara katılmak, yurt dışından Türkiye'ye turist celbi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak ve bu gibi konularda yerli ve yabancı sermaye ile mevzuat çerçevesinde işbirliği yapmak, amacının gereği şekilde, otel, motel ve benzeri konaklama tesisleri, lokanta, kafeterya, büfe, bar, gece kulübü ve benzeri işletmeleri kurmak, işletmek, bu konularla ilgili olarak bayilik ve franchise almak, vermek, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi adres: Ayazağa Mah. M.Sinan Sok. No:21 Sarıyer / İstanbul-Türkiye

Ali Engin Keçeli kimdir?

1966 İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Işık Lisesi’nde, yüksek öğrenimini İTÜ İşletme Mühendisliği Fakültesi’nde tamamlamıştır. 1984 yılından beri aktif olarak iş hayatında olan, iki çocuk babası A. Engin Keçeli, İNDER İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.

Nedim Keçeli kimdir?

1970 İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Işık Lisesi’nde, yüksek öğrenemini İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi’nde tamamlamıştır. 1988 yılından beri aktif iş hayatında olan, bir çocuk babası K. Nedim Keçeli, Sarıyer Spor Kulübü’nde başkan vekilliği yapmıştır.

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön