23 / 04 / 2024

Engin Keçeli kimdir?

Engin Keçeli kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası meclis üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Vakfı Genel Sekreterliği, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevlerini sürdüren Engin Keçeli kimdir?



Engin Keçeli kimdir sorusunun cevabını haberimizin içinde bulabilirsiniz. 1966 yılınd İstanbul'da doğan Engin Keçeli, şuan İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası meclis üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Vakfı Genel Sekreterliği, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevlerini sürdürüyor. 


2009 Eylül ayında basın çıkan haberlere göre Cevahir Alışveriş Merkezi'nde 6 buçuk milyon liralık sinema kompleksi kurduran Engin Keçeli, Işık Lisesi ve ardından İstanbul Teknik Üniversitedi'nde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İşletme Fakültesi'nde okuyan Keçeli aynı zamanda Seba Ulus İnşaat Sanayi ve Anonim Şirketi'nin de sahibi.


Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Engin Keçeli'nin bulunduğu şirketin  yönetim kurulu üyeliğinde ise Korkut Nedim Keçeli ve Fikret Kaya yer alıyor.


Seba Ulus İnşaat Sanayi hakkında;


Güven ve istikrara dayalı iş anlayışı ile 1995 yılında, Orhan Keçeli ve oğulları Ali Engin Keçeli ve Nedim Keçeli tarafından kurulan Seba İnşaat, bugün 2500′den fazla konut, binlerce metrekare ofis alanı ve iş merkezi teslim etmiş bir inşaat grubuna dönüşmüştür.


Engin Keçeli kimdir?

Engin Keçeli kimdir sorusuna göre, Keçeli Sülalesi Oğuz Boylarından olup Horasan tarafından Rize’nin Çayeli ilçesine göçmüş. Önceleri MOLLADERVİŞOĞLU daha sonra da İMAMOĞLU Olan Takma isimleri AHMET İsimli dedelerinin KEÇE Takmasından ötürü Keçeli diye hitap edilmesi nedeniyle kardeşler ve kardeş çocukları Soyadlarını SOYADI KANUNUNDAN sonra KEÇELİ olarak değiştirmişlerdir..Ancak bazı kardeş çocukları ile ihtilaf olunmasından ötürü bazıları KEÇELİ soyadlarını almayıp başka soyadları almışlar.


Siyasetle de yakından ilgilenen keçeli ailesinde bir çok ünlü isim bulunuyor. Siyasete Rize’de Çayeli Belediye Başkanlığı ile başlayan aile fertleri arasında bugün bir çok partide görev yapan bir çok kurumda teşkilatta ve kulüplerde hizmet yapmış bir çok aile bireyi ile karşılaşmaktayız. Bunun yanı sıra aile içinde sanatsal eğilimleri olan ressamlık hattatlık ve şairlik gibi vasıfları olanlar da bulunmaktadır… (Kaynak: Keceliailesi.com)


Engin Keçeli ayrıca Doğru Yol Partisi’nin kurucularından olan ve 1937 yılında Rize’in Çayeli ilçesi doğumlu olan Orhan Keçeli'nin oğludur.



Engin Keçeli ve Seba İnşaat iletişim bilgileri;


Adres: İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No.45 Kat:1 Sarıyer / İstanbul – Türkiye

Merkez 

Telefon: +90 212 323 03 03 (Pbx)

Faks: +90 212 323 03 00

E-posta: [email protected]


SATIŞ OFİSİ

İpek Pişmiş +90 530 762 52 02

E-posta: [email protected]

Web Adresi: www.sebainsaat.com.tr



Geri Dön