28 / 03 / 2024

engin keçeli seba

engin keçeli seba

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası meclis üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Vakfı Genel Sekreterliği, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevlerini sürdüren Engin Keçeli kimdir?

CarrefourSA’da kırtasiye indirimleri fırtına gibi başladı! Beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL'ye düştü!

CarrefourSA’nın kırtasiye malzemeleri için düzenlediği indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 31 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine 12’li keçeli kalem 64,99 TL’ye, beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar, Baran Keçeli, Cem Utku Özler ve Gizem Karaca ortaklığında kuruldu.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Nedim Keçeli'den Gamze Keçeli'ye 350 bin TL'lik hediye! 

İnşaatçı Nedim Keçeli 2017 yılında Gamze Karaman ile evlenmişti. Çiftin oğulları 8 Temmuz'da dünyaya geldi. Nedim Keçeli eşine doğum hediyesi olarak 350 bin TL'lik saat hediye etti.

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi Sarıyer'de Ali Engin Keçeli ve  Korkut Nedim Keçeli ortaklığında bugün 166 milyon 294 bin 519,34 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Konut satışları 2019'da patlayacak!

İnşaatta 25 senelik tecrübeye sahip olan Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli, durgun seyreden konut piyasasının Nisan 2019'dan sonra uçuşa geçeceğini söyleyerek, "Çünkü faizdeki paralar gayrimenkule geri dönecek." dedi.

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'nin bayram keyfi!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin-Nedim Keçeli kardeşler, eşleri Selen ve Gamze ile birlikte bayramı Bodrum’da değerlendiriyorlar. 

Engin Keçeli: Konut stoklarının ilacı KDV indirimi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği(İNDER) Başkan Vekili ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, konut stoklarının eritilmesi için arsa alım-satım vergisi ile KDV oranlarının indirilmesi gerektiğini söyledi.

Engin Keçeli: Az kazanmayı öğreneceğiz!

2019'dan sonra sektörün geleceğinin daha parlak olacağını ifade eden Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, "Az kazanmayı öğreneceğiz. Piyasa şartları bizi disipline ediyor." dedi.

Türkler yurt dışından 20 milyar dolarlık konut aldı!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurt dışından gayrimenkul alımı yaptığını söyledi. Keçeli, “Türkler Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldılar.” iddiasında bulundu.

engin keçeli seba Haberi

engin keçeli seba

Engin Keçeli kimdir sorusunun cevabını haberimizin içinde bulabilirsiniz. 1966 yılınd İstanbul'da doğan Engin Keçeli, şuan İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası meclis üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Vakfı Genel Sekreterliği, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevlerini sürdürüyor. 


2009 Eylül ayında basın çıkan haberlere göre Cevahir Alışveriş Merkezi'nde 6 buçuk milyon liralık sinema kompleksi kurduran Engin Keçeli, Işık Lisesi ve ardından İstanbul Teknik Üniversitedi'nde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İşletme Fakültesi'nde okuyan Keçeli aynı zamanda Seba Ulus İnşaat Sanayi ve Anonim Şirketi'nin de sahibi.


Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Engin Keçeli'nin bulunduğu şirketin  yönetim kurulu üyeliğinde ise Korkut Nedim Keçeli ve Fikret Kaya yer alıyor.


Seba Ulus İnşaat Sanayi hakkında;


Güven ve istikrara dayalı iş anlayışı ile 1995 yılında, Orhan Keçeli...